Denominazione della prova / Campi di prova | Metodo di prova |
Genetically modified organisms (GMOs) : ADH1 endogenous gene and 35S-promoter (> 0.005% DNA ogm) | MP_PGP004 rev.7 2016 |
Genetically modified organisms (GMOs) : Corn (Zea mais): endogenous gene for invertase (>= 0,0075 ng di DNA mais) | MP_PGP008 rev. 10 2016 |
Denominazione della prova / Campi di prova | Metodo di prova |
Genetically modified organisms (GMOs) : Tomato (Lycopersicon esculentum mill.): endogenous gene for polygalacturonasi (>= 0.015 ng di DNA di pomodoro) | MP_PGP007 rev. 9 2016 |
Denominazione della prova / Campi di prova | Metodo di prova |
Rice: identification of commercial varieties of rice (0.1-100 ng di DNA) | MP_PGP017 rev. 6 2016 |
Denominazione della prova / Campi di prova | Metodo di prova |
Genetically modified organisms (GMOs): Chloroplast gene trnL (>= 0,0075 ng di DNA mais;>= 0,015 ng di DNA soia) | MP_PGP006 rev. 9 2016 |
Genetically modified organisms (GMOs): 35S-promoter (>= 0,0375 ng Mais OGM; >= 0,03 ng Soia OGM) | MP_PGP002 rev. 10 2016 |
Genetically modified organisms (GMOs): NOS Terminator (>= 0,00375 ng Mais OGM; >= 0,03 ng Soia OGM) | MP_PGP003 rev. 10 2016 |
Denominazione della prova / Campi di prova | Metodo di prova |
Genetically modified organisms (GMOs): Lectin endogenous gene and 35S-promote (> 0.005% DNA ogm) | MP_PGP005 rev. 7 2016 |
Genetically modified organisms (GMOs): Soy (Glycine Max): endogenous gene for lectin (>= 0,015 ng di DNA soia) | MP_PGP009 rev. 10 2016 |
Denominazione della prova / Campi di prova | Metodo di prova |
Olive: identification of commercial varieties of Taggiasca Olives (1-100 ng di DNA) | MP_PGP101 rev.2 2020 |
Denominazione della prova / Campi di prova | Metodo di prova |
Concentration of DNA (>= 5 ng/ul) | MP_PGP071 rev 2 2016 |